Радио Милева

(ФОТО) Вака се прави добар задник, а Снеже Велков го има рецептот!

(ФОТО) Вака се прави добар задник, а Снеже Велков го има рецептот!

„Остави ги да зборуваат зад твојот грб и дај им да имаат во што да гледаат“, е девизата на поранешната ТВ водителка Снеже Велеков, со која го започнува секој ден.

Откако ја остави телевизиската работа, Снеже целосно се посвети на новиот работен ангажман како фитнес инструкторка, што очигледно одлично и оди.

Се повеќе девојки и жени се дел од екипата на Снеже, кои по нејзините правила и инструкции, вежбаат за совршено тело.

-Без болка нема резултати, а ова веројатно добро го знаат оние што практикуваат секојдневна физичка активност, а пак екс водителката има уште нешто да додаде за ова.

Наместо операции и естетски корекции, треба здраво и квалитетно вежбање, а за добар задник – нема лоша вежба.

Онаа што инструкторката Снеже ја предложи, ја гледате на фотографиите во прилог, па доколку сте решени да го промените своето секојдневие и изглед, оваа група девојки може да ве мотивираат успешно да стигнете до целта.

 

Останати вести од Радио Милева