Радио Милева

(ФОТО) Речиси гола, а до неа тој: Лила секој ден го почнува и зaвршува како кралица!

(ФОТО) Речиси гола, а до неа тој: Лила секој ден го почнува и зaвршува како кралица!

Лила Филиповска е најпопуларната македонската водителка – факт кој е добро познат и докажан во нејзината долгогодишна успешна водителска кариера.

Кога си на врвот од својата работа, тој успех секако носи доплнителн бенефит… можеби поради популарноста не може комплетно да се препушти вда живее како сите, но затоа ужива во се што и носи професијата и денот.

Па така, Лила секојдневието го почнува и завршува како вистинска кралица , која пред се знае како да си пружи задоволство за сите сетила, и со да биде постојано на врвот од својата задача.

Таа не е од оние што ја кријат приватноста, освен она што и се случува на љубовно поле, но за останатото дозволува секој да знае што таа парави од утро до мрак, а ги има повеќе од 100 илјади следбеници на социјалните мрежи каде редовно ги полни профилите.

Денот го стартува со добро кафе и колачи, потоа заминува во теретана за го обликува своето секси тело, а по завршувањето на работните ангажмани, редовно практикува масажа, од таква со врели камења, па се до разгалување со топено чоколадо.

За тоа е задолжен нејзиниот масер, пред кого се раскомотува како од мајка родена.

Лила има доста спонзорски пријатели кои свесни за нејзината популарност и овозможуваат постојано разгалување.

А прикажано преку фотографии тоа изгледа вака:

Останати вести од Радио Милева