Радио Милева

(ФОТО) Публиката е пијана само од глетката кон неа: Блузата на Сани се отвори на критично место!

(ФОТО) Публиката е пијана само од глетката кон неа: Блузата на Сани се отвори на критично место!

Атрактивната фолк пејачка Сани Апостоловска скоро и да нема слободна вечер кога се настапите по локалите, кафеаните и ноќните клубови во прашање. Особено, викендите каде нема „игла кај да падне“ кога Сани пее… А пее – „растура“… Ама и топ изгледа.

Сани важи за една од најбујните пејачки од народната музичка сцена, а медиумите не ретко знаат да и ја дадат титулата за пејачка со најраскошна предница.

Сани и тоа како е свесна за своите атрибути, а иако неодамна стана мајка по вторпат, тоа воопшто не се одрази на нејзината линија.

Мајката природа како да сакала дополнително да ја дарува во поглед на раскошот, а таа тоа го истакнува најдобро што може и умее, па дури и кога не сака.

Па така, секој нејзин настап е со смислен впечатлив стајлинг од кој е празник за очи за гостите онаму каде пее.

Неодамна иако се облече едноставно во црн класичен комплет, деколтето од едната страна се отвори до критична точка.

Па пробај ако можеш да ја гледаш во лице – уште пред да се почне со пиење, глетката зашеметува.

Останати вести од Радио Милева