Радио Милева

Додека Јелена и Вики се караа во новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“, Аца Лукас шокираше со изјавата за Соња!

Додека Јелена и Вики се караа во новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“, Аца Лукас шокираше со изјавата за Соња!

Новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ донесоа нови нешта. Препукувањата меѓу Карлеуша и Вики продолжуваат, а додека тие се расправаа кој е подобар едукатор, Аца Лукас во позадина довикна нешто кое на повеќето им избега. Иако драмата меѓу него и екс сопругата Соња спласнаа, Лукас не сака тоа туку така да оди во заборав. Тој неколкупати го повтори следното:

-Јас сум загрозена категорија зашто ме „тепаат“ жени, сакам сигурна куќа.

Уште неколкупати го повтори истото, а тогаш ги остави колегите да продолжат со расправија. Неговата изјава можете да ја слушнете од 47-ма минута.

Останати вести од Радио Милева