Радио Милева
Која друга ако не Маца во „Задруга“

Жешка акција: Маца – Дискреција во црвена танга и црвени чорапи му се завлече на Бора во креветот… и ја доби „битката“ под покривката! (ФОТО + ВИДЕО)

Жешка акција: Маца – Дискреција во црвена танга и црвени чорапи му се завлече на Бора во креветот… и ја доби „битката“ под покривката!  (ФОТО + ВИДЕО)

Минатата ноќ Маца – Дискреција беше решена конечно да го освои Бора – Сантана, во кого подолго време е вљубена, па на себе облече црвени танга гаќички, црвени чорапи  и  карадешкум „му се пикна“ во неговиот кревет.


– Дали спиеш? Што ме игнорираш?праша Маца.

– Легни … – рече Бора.

– Каде? Со тебе? – праша Маца.

-Да, тука легни. – одговори Сантана.

– Важи, ама немој да ми вриш грб – рече Дискреција.
По кусата дискусија, Маца сакаше да го напушти Боро, но на негово инсистирање, сепак остана со него в кревет.


Двајцата се галеа и чешкаа под јорганот, а на снимката јасно се гледа на кој дел од телото ги држеа рацете како и она што го правеа…

Истото го покажа и утринската снимка, откако обајцата се разбудија.

Повторно се милуваа, додекаа Бора беше во боксерски и маичка, Маца на себе имаше само танга, но горе немаше ништо на себе, паа кога го крена ќебето, јасно ги покажа огромните, голи гради.


Еве како изгледаше „битката под јорганот“, а Вие сами проценете кој ја доби и дали имало секс
меѓу нив.

 

Останати вести од Радио Милева