Радио Милева
Задруга

Задруга: Сара и Војке во жешка акција – таа воздивнува како да нема камери, а потоа упаѓа и Филип…! (ВИДЕО)

Задруга: Сара и Војке во жешка акција – таа воздивнува како да нема камери, а потоа упаѓа и Филип…! (ВИДЕО)

Сара Рељиќ и Војке Џанс имале жестоки секс по забавата минатата ноќ во пабот!

И додекасе досега се контролира во нивните акции кои воглавно се одвиваа во креветот и апсолутно не се слушна ниту една воздишка, Сара сега покажа како изгледа кога таа навистина се опушта и се препушта… на страстите и еротските задоволства!

Имено, Рељиќ ги игнорираше камерите и фактот дека е во реално шоу, па нејзините силни воздишки се слушаа цело време. Сепак, во еден момент Филип ќе влета во пабот, па откако Сара и Војке се облекоа и заминаа , пејачката го замоли за една работа.

Погледнете како изгледаше сèто тоа:

Останати вести од Радио Милева