Радио Милева
Гола радост за машко око

„Задруга“ без цензура: Јелена Круниќ и Ана Кораќ се тушираа сосема голи (ФОТО 18+)

„Задруга“ без цензура: Јелена Круниќ и Ана Кораќ се тушираа сосема голи (ФОТО 18+)

Додека другите учесници во реалното шоу „Задруга“  се тушираат во костими за капење заради камерите во купатилото и тоалетот, двете „здругарки“  решија да ги скршат табуата и да покажат ама баш сè.

Јелена Круниќ и Ана Кораќ минатата ноќ заедно влегоа под туш.

Двете не обрнуваа внимание на камерите со кои беа целосно опкружени, така што беа опуштени во уживањето под тушот како камери и да нема.

Тие се свртеа кон камерата и покажаа сè, очигледно горди на нивните облини.

Двете очигледно решија целосно да се соблечат за да ја израдуваат машката публика.

Останати вести од Радио Милева