Радио Милева
(ФОТО)

Водителот Ване седна на жешкото столче: За она што го тетовираше на себе квалитетно се препоти!

Водителот Ване седна на жешкото столче: За она што го тетовираше на себе квалитетно се препоти!

Велат декао тетоважа се прави доколку сте сигурни во она што го посакувате да го имате на себе како уметност од боја, за подоцна да не зажалите за стореното, иако во денешното модерно време ласерското отстранување е лесно достапно.

ТВ водителот Ване Маркоски се реши дека сака да промени нешто на себе, па на својата рака направи голема тетоважа од полни црни ленти.

На своите пријатели на социјалните мрежи процесот на тетовирање им го покажа уште пред почетокот , потоа инјектирањето уметност со боја, а секако и финалното дело.

За ваква полна тетоважа, секако е потребно нешто повеќе време, но и квалитетно загревање на жешкото столче кај тату- мајсторот.

Што точно му значи на Ване оваа тетоважа, не откри, но изгледа задоволно покажувајќи ја.

 

Останати вести од Радио Милева