Радио Милева

Во боите на есента: Софија Манева со сопругот и бебето се како од разгледница!

Во боите на есента: Софија Манева со сопругот и бебето се како од разгледница!

Пејачката Софија Манева ужива во најубавиот период за една жена и е максимално посветена на мајчинството, откако пред неколку месеци на свет го донесе синот Петар.

Софија заедно со сопругот и синчето го искористија убавото сончево време за прошетка, а и фотосесија со убавите бои на есента, па направија неколку фотографии кои се вистински разгледници.

Останати вести од Радио Милева