Радио Милева
Работите се при крај, а пејачот веќе го опреми својот дом

Високи тавани, беж тонови…Погледнете ја новата вила на Слоба Радановиќ од 300 квадрати (фото)

Високи тавани, беж тонови…Погледнете ја новата вила на Слоба Радановиќ од 300 квадрати (фото)

Пејачот Слоба Радановиќ изгради огромна вила на Сланкамен во која планира да се пресели со семејството.

Работите се при крај, а пејачот веќе го опреми својот дом.

Имено, тој покажа како изгледа дел од неговата куќа, а многумина беа воодушевени од изборот на бои.

Така, на пример, во кујната доминира кафеава боја, и вградени елементи и апарати.

Слична е ситуацијата и во дневната соба каде доминираат беж тонови, а мебелот веќе пристигнал.

Она што го привлече вниманието се високите тавани низ куќата, и тоа што е прилично пространа и светла, па децата ќе можат да уживаат и да си играат каде сакаат.

Бидејќи Слоба најави дека наскоро ќе ги поседува клучевите, веруваме дека вселувањето е многу блиску.

Фото: printskrin/instagram/slobaradanovic

Останати вести од Радио Милева