Радио Милева

(ВИДЕО) За половина час намали 4 сантиметри од струкот: Ова е тајната на Милена по породувањето!

(ВИДЕО) За половина час намали 4 сантиметри од струкот: Ова е тајната на Милена по породувањето!

Речиси да не постои жена која се остварилала во улогата на мајка, а инстантно има тело како пред блажената состојба.

Некои имаат среќа да доживеат мали промени, додека други маки мачат со вишокот на себе.

ТВ водителката Милена Антовска Станковска иако спаѓа во оние првите, таа не остава ништо на случајности. Откако нејзината Лана Марија малку потпорасна, мама Милена веднаш започна со елиминирање на вишокот од себе.

За таа цел не се одлучи за строги диети и исцрпувачка физичка активност, туку ги избра современите модерни методи за слабеење и се одлучи за таканаречената химфу кафитација од која се пофали дека само за половина час изгубила 4 сантиметри од струкот.

Методите за посакуваниот изглед од некогаш ги сподели јавно, а можеби некои од тазе мајките ќе се пронајдат во ова, па ќе го применат искуството на мама Милена која пред бременоста изгледаше вака:

Останати вести од Радио Милева