Радио Милева

(ВИДЕО) Наташа Малинкова доби неочекувано домашно видео: Две Турчинки и пратија нешто изненадувачко!

(ВИДЕО) Наташа Малинкова доби неочекувано домашно видео: Две Турчинки и пратија нешто изненадувачко!

Кога домашната публика ги препознава и пее песните, тогаш изведувачите се најсреќни, бидејќи она што го работат стигнало до уште и ги задоволило вкусовите.

Кога тој фитбек пак е добиен и од странски обожаватели, тогаш задоволството е уште поголемо.

Нашата поп-пејачка Наташа Малинкова неодамна ја промовираше својата нова балада насловена „Ако грев е што те сакам“ која допре дури до Турција.


Имено, две млади Турчинки ја изненадија Наташа со домашно видео на кое ја пеат нејзината песна. Се потрудиле да го научат текстот, а снимката да и ја препратат на пејачката која на својот профил ја објави снимката.

Девојките од EVS volunteer од Турција се потрудиле да научат песна на македонски јазик…. Бравооо девојки!!
А јас ја имам честа тоа да биде нашата
” Ако грев е што те сакам”

Погледнете:

Останати вести од Радио Милева