Радио Милева

(ВИДЕО) Бијонсе и нејзината сестра се струполија на сцена

(ВИДЕО) Бијонсе и нејзината сестра се струполија на сцена

Бионсе настапи на фстивалот Коачела заедно со сестра си Соланж, но нивниот настап на песната “Get me Bodied” ќе остане запаметен по незгодата што ја доживеаја.

Додека се обидуваше да ја подигне сестра си и двете се струполија на земја.

Сепак, незгодата не им пречеше на сестрите да продолжат со перформансот. Двете слатко се изнасмеаја, а публиката сфати дека ова не им е првпат на сестрите.

Останати вести од Радио Милева