Радио Милева Станија со жестока порака јавно „го шутна“ Владимир: „Јас сакам мангупи, а ти си п*зда“! (ФОТО)
Радио Милева Луна Ѓогани ја праша скопјанката Елеонора со кое момче од „Задруга 2“ би имала врска – еве го нејзиниот одговор (видео)
Радио Милева Задруга 2: Миљана толку го испровоцира Марко, што овој по кавгата и го преврте креветот (ВИДЕО)
Радио Милева Скопјанката Елеонора влезе во „Задруга2“: „Влегувам да ви ја избркам негативната енергија“ (видео)
Радио Милева Жешка акција во гардеробата: Откако таа остана по само по танга, Давид и ги бакнуваше големите голи гради на Александара (ВИДЕО)
Радио Милева Миљана Кулиќ е непресметлива: Се лечела на психијатрија, а во неколку наврати се обидела и да се самоубие (ФОТО)
Радио Милева Станија и Владимир во акција под чаршав: Малку чешкање, еден бакнеж и… магија се стори! (ВИДЕО)
Радио Милева Во „војната“ на Станија и неговата Луна, се вмеша и Гаги Ѓогани: Станија ќе добие шлаканици (ФОТО)
Радио Милева Скандал во „Задруга 2“: Брендон се соблече гол среде бел ден, па тргна да мавта со „патлакот“, а режијата ги исклучи камерите! (ФОТО)
Радио Милева Александра Суботиќ жестоко ја нападна Луна, па додаде: „Јас сум магнет за будали“! (ВИДЕО)
Радио Милева Мина Врбашки се колнеше дека му е верна на момчето и овој пат во „Задруга 2“нема да има секс, а легна со колегата уште првата вечер (ВИДЕО)
Радио Милева И Мина Врбашки влезе во „Задруга 2“ разголена, ама вети дека ќе биде мирна: „Верна сум му на момчето, овој пат нема да има секс“ (ФОТО)
Радио Милева Станија објави дека влегува во „Задруга 2“, па уште во старт ги испровоцира другите учесници (ФОТО)
Радио Милева Се натпреваруваше во „Ѕвездите на Гранд“, беше учител, Милица Павловиќ му е пријателка, а сега влегува во „Задруга 2“