дојди

Пронајдени се 5 резултати на тема „дојди“
Радио Милева

Македонската пејачка во „задолжителна“ зимска опрема: Кој шета по дома (раз)гол(ен), надвор се смрзнува! (ФОТО)

Зима, зима, епа што? Ако е зима не е лав, важно е да си жив и здрав… Ама важно е и да не си смрзнат! Како нејзе! Зимата уште не е ни дојдена...