Радио Милева
плакнење очи

Секси (за)другарки: Кија, Ана и Сања крај базенот покажаа со што располагаат (ФОТО+ВИДЕО)

Секси (за)другарки:  Кија, Ана и Сања крај базенот покажаа со што располагаат (ФОТО+ВИДЕО)

Убавото сончево време и високите температури ги натераа учесниците во „Задруга“ да се соблечат и уживат крај базенот. Едни од најатрактивните и најзгодни „задругарки“ секако дека се Кија Коцкар, Ана Станковиќ  и Сања Кораќ.

Токму трите секс-бомби најмногу се дружеа меѓу себе, уживаа крај базенот и покажаа со какви атрибути располагаат.

Уживааа тие, ама во ваквиот призор уживаа и сите машки, зашто не се знаеше која од трите е посекси.

Додека тие ги впиваа првите пролетни сончеви зраци, нивниот сексапил го впиваа останатите „задругари“…

А, сега на Вас е редот да го погледнете видеото… за „плакнење очи“:

Останати вести од Радио Милева