Радио Милева

Сега е вистинска секс бомба, но еве како Јелена Розга изгледаше на првиот настап! (фото)

Сега е вистинска секс бомба, но еве како Јелена Розга изгледаше на првиот настап! (фото)

Хрватската пејачка Јелена Розга, е една од најпознатите пејачки во регионот, а имала само 19 години кога ја започнала својата кариера во групата „Магазин“.

Нејзиниот прв настап бил на натпревар за аматери, во 1994 година, во Сплит. Тогаш, најверојатно не ни претставувала дека ќе ја ангажира Тончи Хуљиќ.

Јелена тогаш ја освоила првата награда, а еве како изгледала на 17 години.

Останати вести од Радио Милева