Живот и Стил

По спиење на вашата перница има плуканка – причината за тоа ќе ве изненади

По спиење на вашата перница има плуканка – причината за тоа ќе ве изненади

Она што често знае да се случи е после спиење, на перницата да направиме мала „бара“ од плуканка, а на многу луѓе тоа многу често им се случува.

Еве што говори тоа за вашиот сон:

Обично оние кои се многу уморни и не спиени, на перницата прават вакво мало „вирче„ од плунка.

Оваа ситуација се случува кога сте многу уморни,  или ако сте имале проблем да заспиете, но исто така и дека не сте се разбудиле во текот на целата ноќ. Што значи дека сонот ви бил непрекинат.

Уште едно нешто што може на укажува на оваа појава е дека сте сонувале нешто убаво, и дека вашето расположение е добро, па обично после ваков сон се чувствувате одморено.

Ваква ситуација се случува понекогаш и кога не спиете, но сепак сте многу уморни.

извор:сител.мк