Радио Милева

Откриена содржината: Погледнете што напиша Луна во писмото кое го крие од Слоба

Откриена содржината: Погледнете што напиша Луна во писмото кое го крие од Слоба

Врската помеѓу Луна Џогани и Слоба Радовановиќ е во големо искушение во ријалити ” Задруга ”во последните неколку дена, и тоа од моментот кога насамо разговарале Слоба и неговта поранешна жена Кија.

Хаосот проолжил и денес.

Откако е Киа изнесена од ” Задругата” откако добила нервен слом, Луна и Слоба поново се скрале заради тоа што Слоба и помогнал на својата законска жена. Во самата караница Луна му кажала на Слоба дека го уништил нејзиниот живот и животот на Кија а воедно и неговиот живот. Потоа и двајцата го спомнале расикнувањето.

Тензијата помеѓу Луна и Слоба траела цел ден, но она што навистина ја повредило Луна е тоа што Слоба се однесувал како ништо да не се случува додека таа  тагувала и плачела. Во еден момент Слоба го видел писмото кое Луна го пишувала што брзо  го скорила под перницата.

На крајот се покажало дека писмото кое го пишувала Луна било наменето за нејзиното семејство за мајка и Анабела и татка си Гаги. Еве што пишувало во писмото:

-Кога помислам на вас, се тргнувам настрана. Драго ми е за некои работи што сум овде, овде ги сватив сите работите што се обидувавте да ми кажете сите овие години. Видов се, каков живот имам колку многу љубов сум имала, тогаш бев насјсреќна на свет. Едвај чекам ова да заврши и да биде се како и порано. Колку е животот краток. … како ситниците не прават среќни…Тато немој да ми забележиш  што… Што и да биде секогаш … стои во писмото кое камерата успела да сними .

 

 

Останати вести од Радио Милева