Радио Милева

Нина Сеничар доживеа голема непријатност во Италија што ќе ја памети цел живот!

Нина Сеничар доживеа голема непријатност во Италија што ќе ја памети цел живот!

Нина Сеничар моментално е доста актуелна во медиумите, поради шоуто ТЛЗП, а публиката може да ја гледа и во филмот „Проклети пас“, а со тоа нејзиниот живот стана се попознат за јавноста.

Сепак, убавата водителка истакнува дека насловите во медиумите не ја погодуваат, иако повремено смета дека дел од нив се невкусни.

Една таква непријатно доживеала во Милано кога нејзините дошле за додолеувањето на нејзината диплома.

-Ќе ви нацедам еден најдрастичен пример, кој покажува колку трачевите може далеку да заминат. Кога завршив со постдипломските студии, моето семејство дојдоа на доделувањето диплома. Мама , дедо и јас шетавме низ Милано, не фотографираа папараци, а утредента во новините се појави вест дека имам многу постаро момче, раскажува Нина.

-Можете да замислите?! Веќе не морам ништо да објаснувам, а моите најблиски добро знаат што ми се случува во животот, додава Сеничар , заклучувајќи дека од целата таа приказна се случило нешто добро.

Останати вести од Радио Милева