Живот и Стил

Не намалиле ниту килограм, но нивната трансформација ќе ве остави без текст

Не намалиле ниту килограм, но нивната трансформација ќе ве остави без текст

Голем број на тренери не советуваат често мерење на вага, туку да го споредуваме својот одраз во огледало со тоа што сме го виделе пред да почнеме со вежбање.

Салото е полесно од мускулите, па ако сте се фрлиле на озбилен тренинг и согорите салото, не е ни чудо што панталоните ви паѓаат. Но, скалата на вага стои во место иако вие сте ослабеле. Дали е тоа можно?

Да. Повеќето тренери советуваат да се мерите со кројачко метро или да се фотографирате пред огледало од време на време како би ги прателе резултатите од тренинзите. Можно е да изгубите многу во обем и  целосно да го трансформирате својот изглед, а овие девојки се доказ дека тоа е можно.

извор:сител.мк