Радио Милева
Голи газиња во „Задруга“

На Мина и се подигна фустанот и сите и ја видоа… (ФОТО + ВИДЕО)

На Мина и се подигна фустанот и сите и ја видоа… (ФОТО + ВИДЕО)

Мина Врбашки за свадбената веселба на Дивна и Марко ДНК избра трендовски фустан кој едвај го покриваше газето.
Мина доживеа пех, когаво еден момент, и се закачи микрофонот-бубачка за долниот дел на фустанот, така што сите гледачи можеа да и ја видат нејзината гола задница.

Таа не ни забележа дека сите присатни  и го гледаат газето, па продолжи да си се шаета сосема нормално низ дневната соба. А и кога Мики и пријде и се обиде да ѝ каже, Мина не сакаше да го слуша.

Сепак, Ѓуричиќ беше упорен и  успеа конечно да ги покрие интимните делови на Мина, која откако и го спушти фустанот, сфати дека присутните и ТВ гледачите за цело време го гледале нејзиниот гол задник.

Погледнете од видеото како тоа изгледаше:

Останати вести од Радио Милева