Радио Милева

Луна Ѓогани обвинува за кражба во „Задруга“: „Уште и клептоманка си!“

Луна Ѓогани обвинува за кражба во „Задруга“: „Уште и клептоманка си!“
фото:луна ѓогани/инстаграм

Марко Миљковиќ и Луна Ѓогани во моментов се во Париз.

Судејќи според ова, двојката ужива, но Луна сè уште не може да се опушти.

Поточно, дознала дека некои од „задругарките“ со кои беше минатата сезона и ги украле дел од личните предмети и облеката што ги имаше таму.

фото:луна ѓогани/инстаграм

Се случи учесниците да не понесат сè со себе по напуштањето на шоуто, а продукцијата подоцна ќе им ги испрати работите, сепак, во овој случај, на Луна и се чини дека останала без повеќето нејзини предмети.

– Се прашувам каде е половина од моите работи од „Задруга“, кога … Боже, ти уште и си клептоманка. Испратете им ги работите, ве молам “, пишува Луна на Инстаграм, но не прецизираше на која „задругарка“ поточно мислеше кога кажа дека е крадец.

Останати вести од Радио Милева