Радио Милева

„Ќе родам момче“ – Ќерката на Шабан Шаулиќ прозбори за проширување на семејството!

„Ќе родам момче“ – Ќерката на Шабан Шаулиќ прозбори за проширување на семејството!

Ќерката на Шабаш Шаулиќ, Илда Шаулиќ ужива во мајчинството на нејзината ќерка Ема, а вели дека Шабан премногу ја разгалува.

„Татко ми кон Ема се однесува многу поразлично отколку со нас кога бевме мали, тоа е нормално и природно. Многу е благ кон Ема и ја разгалува. Мислам дека на тој начин сака да го надоплни пропуштеното време кога не беше со нас додека бевме деца“, изјави Илда и вели дека сака да го прошити своето семејство:

„Ема е татина ќерка, тој најмногу и посветува вниамние. Јас како мајка се борам за мојата позиција, но сепак таа  е татина ќерка. Ако даде Господ ќе родам и момче, па јас ќе бидам главна, додава пејачката.

Good morning!!!❤#love #motheranddaughter #littleme#myallworld

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Останати вести од Радио Милева