Радио Милева

Исплашена: Сопругата на Саша Поповиќ во шок од Јелена Карлеуша!

Исплашена: Сопругата на Саша Поповиќ во шок од Јелена Карлеуша!

Сузана Јовановиќ остана во шок кога видела како Јелена Карлеуша го јава нејзиниот сопруг.

Тоа досега се случи двапати, а Јелена ја повтори историјата на Брена и времето на „Сладок грев“.

-Јас го молев Бог да не паднат, да не се искршат, Јелена да не го скрши Саша. Па замислете да се повреди човек на тие години. Може да биде фатално. Затоа и кажав дека и јас ќе го јавам нејзиниот сопруг штом се врати од Турција, објаснува Сузана и вели дека тоа нема врска со љубомора туку се грижи за здравјето на сопругот и додава дека нема ниедна сабота таа и семејтвото да не гледаат „Ѕвездите на Гранд“.

Останати вести од Радио Милева