Радио Милева
Гола хигиена во „Задруга“

И Киа Коцкар гола под тушот: И покрај камерите, си ги оствари намерите… (ФОТО)

И Киа Коцкар гола под тушот: И покрај камерите, си ги оствари намерите… (ФОТО)

реалното шоу „Задруга“ станува се повозбудливо и повозбудливо… Голотијата се зголемува, па учесниците и покрај поставените камери си ги оствруваат своите намери.

Така, Киа Коцкар се соблече сосем гола за да се тушира, иако милиони гледачи видоа сè, бидејќи камерите во купатилото беа поставени пред околу еден месец.

Сопругата, на Слоба Радановиќ, не се грижеше што сето тоа се снима, па соблече се од себе и влезе „пиштол гола“ да се тушира, додека другите тоа го прават во костими за капење.

И додека другите  ја бараа низ куќата,  очигледно имаше поважна  работа жената – хигиената!

Останати вести од Радио Милева