Радио Милева

(ФОТО) Во серијата е распуштеница и несовесна, но во реалноста мајката на Мелек е драстично поинаква и вистинска убавица!

(ФОТО) Во серијата е распуштеница и несовесна, но во реалноста мајката на Мелек е драстично поинаква и вистинска убавица!

Турската актерка, колумнист, сценарист, поет и радио водител, Гонча Вуслатери (31) година е една од најпопуларните турски актерки која моментално кај нас е актуелна во драмата „Се викав Мелек“.

Гочна ја игра Шуле, несовесната мајка на несреќното девојченце кои е жртва на семејно насилство.

За оваа уллога Гонча се закити со наградата за најдобра турка актерка во 2017 година, тутула за која ќе се уверите во понатамошните епизоди од серијата.

Има дипломирано драмски уметности, а нејзина силна страна е прихологијата поради што често добива улоги во драми и комедии.

Досега има играно улоги во 12-тина серии, како и играни филмови, театар, реклами…

Во „Се викав Мелек“ ја запознавте како несредена и распуштена жена, но во реалноста таа е вистинска убавица која плени со својот изглед и сексапил.

Останати вести од Радио Милева