Радио Милева

Денес сите се опседнати со нејзиниот изглед, а вака изгледала Карлеуша пред 15 години! (ФОТО)

Денес сите се опседнати со нејзиниот изглед, а вака изгледала Карлеуша пред 15 години! (ФОТО)

Каде и да се појави, оваа пејачка привлекува големо внимание во јавноста, како со својот изглед, така и поради своите зборови.

Јелена Карлеуша се присетила на 2002 година, па на Инстаграм објавила фотографија.

Таа на себе носи необична креација, провидно трико со златни светки.

Пејачката тогаш имала 24 години, па може да се заабележи дека не се променила многу од тогаш.

Останати вести од Радио Милева