Радио Милева

Ана Николиќ и Емина Јаховиќ не зборуваат со години, а причината ќе ве изненади!

Ана Николиќ и Емина Јаховиќ не зборуваат со години, а причината ќе ве изненади!

Вистинската кавга се случила на „Суначане скале“  во 2004 година. За таа прилика, Ана Николиќ и Емина Јаховиќ облекле исти фустан. А неколку часа пред самиот настан Емина трчала низ Будва да најде нова креација.

А во тоа време било незамисливо две пејачки да се појават во ист фустан.

Најголем стрес доживеала Емина која настапувала веднаш по Николиќ.

Ана се појавила во креација на Роберто Кавали и ја отпејала песната „Сречан ми не долази“, а на генералната проба исти фустан носела и Емина која требала да настапи веднаш по Ана со песната „Узалуд се будим“.

Бесната Емина неколку часа пред настанот излегла од салата и низ цела Будва барала нова креација со која ќе биде оригинална и подобра од Николиќ.

Тогаш медиумите со денови пишувале за овој скандал, а Јаховиќ и ден  денес не и простила на Николиќ и поради тоа не зборуваат со години.

Останати вести од Радио Милева