Радио Милева

Живеат во луксузен стан од 1000 квадрати: Соседите на Ана и Мрка открија непријатности од нивната приватност!

Живеат во луксузен стан од 1000 квадрати: Соседите на Ана и Мрка открија непријатности од нивната приватност!

Пејачката Ана Бекута и нејзиниот партнер Милутин Мркоњиќ веќе неколку години живеат на иста адреса во Белград. А според зборовите на соседите не се дружат со „обичните“ луѓе.

„Ана е дама и така се однесува. Немам никаков контакт со неа, освен кога ќе ја видам на поминување. Не е средена како на телевизија, но разбирливо е, едно е сцена, друго е приватниот живот, изјавила госпоѓа Зденка која го шетала миленичето покрај зградата и додава:

„Ана ја сретнувам кога оди на пазар или во кафулето преку улица. Не ми се допаѓа што е здебелена. Изгледа само на Мрка така му се допаѓа. Мислам дека поради сцената мора да ослаби.

Додека пак еден староседелец се прашува зошто и воопшто била изградена таа зграда.

„Зградата има 4 стана по 1000 квадрати. Еден квадрат чинеше 3000/4000 евра. Мрка не ми се допаѓа, кога беше министер ги затвараше кафаните за да лудува, вели 82 годишниот Даќа.

Сосетката Нада едвај прозобрила неколку збора за соседите

„Милутин многу лошо се паркира, зазема по две места, покажува дека е посилен од законот“, вели Нада.

Оперска пејачка која инсистирала да остане анонинимна вели дека го слуша Мрка како гласно разговара со луѓето на улица  и како се смее. А на Бекута и забележува што носи крзно во 21 век кога се апелира да не се убиваат животните и што пее неквалитетна музика.

 

 

Останати вести од Радио Милева