Радио Милева

Жестока кавга во „Пинк ѕвездички“: Милан Станковиќ со навреди за Жељко Јоксимовиќ!

Жестока кавга во „Пинк ѕвездички“: Милан Станковиќ со навреди за Жељко Јоксимовиќ!

Милан Станковиќ не се штедеше со навреди, откако една учесничка во „Пинк ѕвездички“ отпеа песна од Жељко Јоксимовиќ која ја сними во дует со емина Јаховиќ.

Имено, Милан кој постојано чепкаше во мобилниот, кажа дека натпреварувачката која ја испеа „Два авиона“ направила лош избор бидејќи песната е „глупа и неважна“.

На таквите зборови прв се огласи Сергеј Четковиќ кој веднаш се спротивстави.

-Песнта, како прво не е глупа, а со тоа се сложи и Јелена Томашевиќ.

-Ова е исклучителна песна, но убавината е во увото на слушателот, му се спротивстави таа на Милан.

Останати вести од Радио Милева