Љубов и Секс

Заврши в кревет со непознат, па кога се разбуди, смисли како за две минути од него да се отараси! (ВИДЕО)

Заврши в кревет со непознат, па кога се разбуди, смисли како за две минути од него да се отараси! (ВИДЕО)

Има некои работи во животот за кои не ви се верува дека сте ги направиле! Особено ако сте малку повеќе расположени, па по ноќната пијанка завршите в кревет со некого, кој, кога утрото ќе се разбудите, сфаќате дека не го ни познавате! И сега? Чаре?

Чаре – има! Само треба да си малку снаодлив(а)! Како дотичната дама на видеото. И „натрапникот“ не ќе има потреба да го бркаш од твојата постела. Самиот ќе побегне!

Впрочем, погледнете го видеото: