Мегафон

Зачинете го вашиот ноќен живот со луда забава со танчари во ноќниот клуб EVE

Зачинете го вашиот ноќен живот со луда забава со танчари во ноќниот клуб EVE

Танцот, егзотиката и позитивната енергија секогаш одат во пакет, а за да го доживеете тоа и сте љубител на ноќните забави, тогаш имаме да ви ја предложиме викенд програмата на единствениот кабаретски ноќен клуб во Скопје EVE.

Стотиците гости кои беа дел од забавата изминатиот викенд може да потврдат за добрата журка, а сигурно може да ви препорачаат луда забава за која и вие подоцна ќе раскажувате.

За да бидете сместени како што треба, резервирајте навреме, бидејќи претстојниот викенд ноќен клуб EVE ви најавува извонредни кабаретски танчари и танчарки кои ќе го „зачинат“ вашиот ноќен живот со нешто поинакво и оригинално за наши простори.

Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/NIGHT-CLUB-EVE-1626051694072346/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/125567711489647/