Радио Милева

Забрането и е да го објавува синот, но еве колку Севе заработува со само една фотка на Инстаграм

Забрането и е да го објавува синот, но еве колку Севе заработува со само една фотка на Инстаграм

Една од познатите хрватски ѕвезди, Северина, се вбројува во групата на најпратени ѕвезди на социјалната мрежа Инстаграм.

Поради тоа, познати брендови често и нудат пари во замена за рекламирање на нивните производи.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Нејзината популарност и овозможува на Северина да има добра цена за реклама на Инстаграм.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

На почетокот таа заработуваше до 1000 евра, но, сега за една објава заработува до 5000 евра.

Останати вести од Радио Милева