Мегафон
Втор во трилогијата

Време е за романот „Тивка ноќ со Мерилин Монро“

Време е за романот „Тивка ноќ со Мерилин Монро“

Ако сте го прочитале романот “Тивка ноќ со Одри Хепберн”,  вистинското време е за да го прочитате продолжението на романот “Silent Night со Мерилин Монро”.

“Тивка ноќ со Мерилин Монро” е втор во трилогијата романи кои го придружуваат животот низ авантури, фази од дното до успехот на Либи Локмак.

Либи Ломак доживеа торнадо во изминатите неколку недели. Излегува со најубавиот човек на планетата и доби атрактивна понуда за работа која ќе го избрише нејзиниот статус како пропадната актерка. Таа не може да поверува како нејзиниот живот одеднаш се променил.

Сепак, оптимизмот исчезнува кога таа сфаќа дека Дилан О’Хара не беше вистинскиот човек за стабилна врска. За среќа тука нејзиниот најдобар пријател Оли, кој и дава неизмерна поддршка.

Книгата ќе ве однесе од секојдневниот живот, опуштете на романтиките  и смешените гафови на Либи Ломакс.