Радио Милева

Војната продолжува: Еве што и порача Ана Бекута на Вики Миљковиќ!

Војната продолжува: Еве што и порача Ана Бекута на Вики Миљковиќ!

Foto: Alo!/Dejan Briza

Пред неколку изданија на „Ѕвездите на Гранд“, Ана Бекута и Вики Миљковиќ жестоко се испокараа, а паднаа и грст навреди.

Бекута за српски Ало.рс одлучи да проговори на прозивките на колешката Вики, која и порача дека треба да ослабни, бидејќи како што смета таа, вишокот е очигледен.

Foto: Alo!/Dejan Briza

-Немам што да и простувам, ниту таа мене. Едноставно, Вики никако да сфати дека виткоста е преценета категорија и дека е достижна – вели Бекута и најавува дека во наредните изданија на „Ѕвездите на Гранд“ ќе биде доста напнато, кога станува збор за учесниците.

Останати вести од Радио Милева