Мегафон

Влатко Лозаноски гостин во третото издание на „Улица Македонија“ на ТВ Нова

Влатко Лозаноски гостин во третото издание на „Улица Македонија“ на ТВ Нова

Во третата епизода од третата сезона на единственото шоу  „Улица Македонија“, гостин ќе биде момчето со златно грло… За трнливиот пат до успехот, естрадата, животот, кариереата, од Кичево до Скопје па се до Евровизија и назад…

Ексклузивно со муабет, приказна и песна… Влатко Лозаноски  само во „Улица Македонија“… со Бојана Скендеровски.

Премиерно, во недела, 18.02.2018 година во 20.30 часот на ТВ НОВА.