Живот и Стил

(ВИДЕО) Вежби за цврст и секси задник

(ВИДЕО) Вежби за цврст и секси задник

Во потрага сте по вежби кои ќе го обликуваат и зацврстат вашиот задник? Вежбите од видеото ќе ви помогнат да изгледате фантастично од секој агол.

За 28 минути ќе согорите 190-260 калории и ќе ги активирате сите мускулни групи кои го дефинираат изгледот на задникот.