Мегафон

(ВИДЕО) Велигденско издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“ со Наум и Зуица

(ВИДЕО) Велигденско издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“ со Наум и Зуица

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, следи празничното издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“, со многу музика, заедно со прекрасните сопружници, големите македонски естрадни фолк ѕвезди Наум Петрески и Зуица Лазова заедно со оркестарот „Чардаш“.

За детството, младоста, брачниот живот, семејството, домаќинлукот, кафеаната, за камионџијата Јануш, пријателите, песните, колегите, естрадата… Се’ што не сте знаеле до сега за нив, слушнете го и гледајте во празничното издамние на ТВ шоуто „Улица Македонија“ со Бојана Скендеровски!

Не пропуштајте во сабота во 12:55 на ТВ 24!