Радио Милева

(ВИДЕО) Празнична магија: Лила го украси домот како од списание!

(ВИДЕО) Празнична магија: Лила го украси домот како од списание!

Како што е редот за овој период од годината, социјалните мрежи вријат од празнични фотографии, а и нашите познати личности како и секоја година го покажаа амбиентот на местото каде им е срцето- домот.

Меѓу нив е и ТВ водителката Лила Филиповска, која дури специјално се дотера и таа како супер Баба Мразица, за да покаже како изгледа нејзината дневна соба, елката и новогодишните детали.

Сепак, тоа не и беше единствената цел, туку сакаше да ги мотивира и останатите за да бидат дел од проектот „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“ од кој можете со подароци да ги направите посреќни дечињата кои живеат под социјален ризик, а Лила квалитетно се потруди за тоа.

– И јас сум една од многуте кои се дел од новогодишната среќа на дечињата кои живеат во социјален ризик. Затоа што сите деца заслужуваат среќа. Не е доцна да се приклучиш во проектот среќа и да бидеш и ти нечиј Дедо Мраз. Среќни празници!- напиша Лила.

Во продолжение погледнете ја празничната домашна магија на омилената македонска ТВ водителка.

 

 

Останати вести од Радио Милева