Радио Милева

(ВИДЕО) Лудило во Берлин: Обожавателите полудеа по Дефне и Омер!

(ВИДЕО) Лудило во Берлин: Обожавателите полудеа по Дефне и Омер!

Добро знаете дека турнејата за турфилмот „Време за среќа“ каде актерите Бариш Ардуч и Елчин Сангу ги играат главните улоги на Ада и Мерт, веќе трае неколку дена.

По некулкудневна посета на градовите низ Турција, актерите и режисерот пристигнаа и во Брлин каде се случи вистински хаос кога се појавија пред публиката.

Актерите не би можеле да помислат да се движат без обезбедување, бидејќи тоа едноставно не е возможно.

Еве како беше:

Останати вести од Радио Милева