Радио Милева

(ВИДЕО) Ќе ја пуштате неколку пати: Омер и Дефне како Ада и Мерт запеаја во новиот филм!

(ВИДЕО) Ќе ја пуштате неколку пати: Омер и Дефне како Ада и Мерт запеаја во новиот филм!

Остана уште многу малку време до 10-ти ноеври кога ќе биде промовиран новиот филм со актерите Бариш Ардуч и Елчин Сангу, насловен „Време за среќа“.

Имено, деновове постојано осамнуваат нови фотосесии  и интересни трејлери од филмот, а денес на социјалните мрежи се појави и саундтракот на филмот кој навистина го пеатѕ Ада и Мерт.

Како звучат како пејачки дует, гледате во продолжение:

Останати вести од Радио Милева