Живот и Стил

(ВИДЕО) Камерата сними дете како фрла петарда во шахта – тоа што следи ќе ве шокира!

(ВИДЕО) Камерата сними дете како фрла петарда во шахта – тоа што следи ќе ве шокира!

Следното видео покажува шокантен момент кога експлозија исфрла дете повеќе од три метри во височина, откако запалило и фрлило петарда во канализација!

Снимката од блиските надзорни камери покажуваат како шахта од канализација изненадно експлодира и со сета сила го исфрла детето. Минувачите биле шокирани поради тоа што експлозијата се случила на една од најпрометните улици во кинески град.

Според извештаите на порталот  ifeng.com, експлозијата ја предизвикал метан кој во голема концетрација се наоѓал во канализацијата.

Погледнете го видеото:

 

изворсител.мк