Живот и Стил

Уживајте во секој залак од традиционалната македонска кујна на „Вила Весница“- зимската сезона може да започне

Уживајте во секој залак од традиционалната македонска кујна на „Вила Весница“- зимската сезона може да започне

Зимската сезона може да започне, информираат од Етно Гостилница Вила Весница.

Уживајте во секој залак од традиционалната македонска кујна на Вила Весница во реновиран простор со зголемен капацитет, а сето тоа надополнето со топла и пријатна атмосфера.

Зимската сезона може да започне. 🔥🍁❄️
Уживајте во секој залак од традиционалната македонска кујна на Вила Весница во ре…

Posted by Етно Гостилница Вила Весница on Monday, November 6, 2017

Резервации на 070 900 300.