Љубов и Секс

Трикови со кои ќе станете кралица на оралниот секс

Трикови со кои ќе станете кралица на оралниот секс

Без оглед на тоа кој го пружи, а кој го прима, целта на оралниот секс е да се чувствувате најдобро што може. Погледнете ги овие совети кои ќе ви помогнат да му пружите орален секс на вашиот партнер, кој никогаш нема да го заборави.

1. Совршена положба

Удобната положба е предуслов за совршен орален секс. На пример, ако тој седи, тогаш можете да клекнете пред него, да се испружите така што и вам ќе ви биде удобно, но и нему да му овозможите добар поглед.

2. Контакт со очите

За време на оралниот секс, гледајте го во очи вашиот партнер што е можно почесто. Тоа ќе ви воспостави внатрешна поврзаност.

3. Играјте си со тестисите

Тестисите се дел од телото кои, нажалост, често се запоставуваат. Освен тоа, спаѓаат во машките ерогени зони. Вклучете ги неговите тестиси во љубовната игра, така што лесно ќе ги масирате со едната рака.

4. Нека неговиот пенис „се лизга“ по вашето лице

Во еден момент дозволете пенисот да се лизга по вашето лице, по образите, усните… Неговата главичка е толку чувствителна, па несомнено е дека вашиот партнер ќе ужива во секој детаљ…

извор:stipka.com.mk