Љубов и Секс

Трик за во кревет кој сигурно ќе ве однесе на “седмо небо”

Трик за во кревет кој сигурно ќе ве однесе на “седмо небо”

Кога станува збор за успешен и силен оргазам, не е тајна дека клучот е во одложувањето. Сепак, на многумина им е тешко да се контролираат, но има еден трик кој помага.

Додека да доживеете оргазам сигуро размислувате на вашиот партнер. Имено, едно истражување покажа дека тајната за најдобар оргазам е да направите пауза 15 секунди пред да доживеете оргазам.

Научниците побарале од учесниците да мастурбираат и да застанат на чекор до оргазмот за да оценат на кое ниво на задоволство е нивниот партнер и потоа повторно да продолжат.

Колку повеќе го набљудуваа задоволството на нивниот партнер, нивниот оргазам беше посилен. Што значи, нe брзаjте за да доживеете оргазам од соништата.

извор:точка.мк