Љубов и Секс

Топ листа на најголемите женски сексуални фантазии

Топ листа на најголемите женски сексуални фантазии

Не знаеме колку е вистина дека машките почесто имаат сексуални фантазии од женските, но знаеме дека и женските фантазираат, а еве за што најмногу

  1. Груб и страствен секс;
  2. Секс со омилената позната личност;
  3. Role-playing сексуални игри.
  4. Секс со двајца или повеќе машки.
  5. Секс со друга девојка;
  6. Свршување на својот партнер;
  7. Некој да ги гледа додека имаат секс;
  8. Kinky секс (spanking, bondage…);
  9. Групен секс;
  10. Секс со непозната личност.