Радио Милева Џенифер Анистон објави потресна фотографија од пријател заразен од коронавирус како лежи приклучен на респиратор (фото)
Радио Милева Александра Накова демантираше дека е позитивна на коронавирусот, арно ама… Ако ПЦР тестот не лаже, тогаш кој ја „мафтосува“ јавноста? (ФОТО)
Радио Милева Најновите тестови на Новак и Јелена Ѓоковиќ покажаа: Тенискиот ас и неговата сопруга од денес се негативни на Ковид-19 (ФОТО)
Радио Милева Илда Шаулиќ откри дека е бремена, но и заразена со Ковид 19: „Драги мои, имам да ви соопштам една добра и една лоша вест…“ (ФОТО)
Радио Милева Славица Ќуктераш ја заразила со Ковид-19 и својата колешка и пријателка – сега се заедно во изолација (фото)
Радио Милева Антонио Милошоски со порака од Инфективна: „Јас сум добар, благодарност до мединицскиот персонал кој се грижи за мене“ (ФОТО)
Радио Милева Лила можеби лета во облаци, ама сепак знае што прави: И мачето од Ковид 19 си го заштити… за секој случај! (ФОТО)
Мегафон Естрадата на бунт против последните мерки на владата: „Вака не може“ – музичарите на нозе, бараат музика сега!
Радио Милева „Новак направи хорор шоу“ – бразилскиот тенисер Бруно Соарес и уште неколкумина други жестоко го нападнаа Ѓоковиќ заради „Адриа тур“
Радио Милева Даниел Кајмакоски и Новак Ѓоковиќ во паника: Белградската дружба на тениските асови и естрадата на „забавата за која светот зборува“, заврши со Ковид 19 (ФОТО)
Радио Милева Цеца славеше роденден под маска: „Најубавиот подарок веќе го добив – внукот… ништо друго не ми треба!“ (ФОТО)
Радио Милева Фризерот на Цеца и Анастасија се огласи со предупредување, а еве каква е ноговата состојба откако е позитивен на корона
Радио Милева Познатиот естраден менаџер и кум на Жељко Јоксимовиќ го победи коронавирусот, но остана нем: Бане Обрадовиќ не може да зборува?! (ФОТО)
Радио Милева Никола Роквиќ ги расплака соседите, но и целата јавност со песна за почест на починатите доктори во борбата со короната: Марш за вечност! (ВИДЕО)
Љубов и Секс Ова нема да им се допадне на мажите: Еве како КОВИД-19 влијае на нивното сексуално здравје доколку се заразат!
Радио Милева Водителот на „Парови“ итно префрлен во болница: Им помагал на луѓето заради короната, а сега стравува дека и тој е заразен?! (ФОТО)
Живот и Стил „Пакет Ковид-19“ – изолација во луксузен хотел со тестирање за коронавирус чини како суво злато
Живот и Стил Епидемијата ќе помине, но ќе останат нивните урнебесни тетоважи посветени на коронавирусот (фото)
Радио Милева Aња Ветерова од Бостон за коронавирусот: „Многу ми е тешко да сум преку океанот во вакви ситуации“