Радио Милева
мешовита романса

Така ти е мала моја кога љуби Босанец: Катарина Грујиќ ја фатија „жива“ како разменува нежности со момчето!

Така ти е мала моја кога љуби Босанец: Катарина Грујиќ ја фатија „жива“ како разменува нежности со момчето!

Катарина Грујиќ долго време го  криеше идентитетот на момчето, но набрзо се појавија информации  дека се работи за извесен Семир Јузуновиќ, богат бизнисмен од Тузла.

Оваа информација беше потврдена од тимот на емисијата „Папарацо лов“, кој ја фати „жива“ пејачката со момчето како разменува нежности среде улица.

Двајцата од нив наскоро планираат заеднички живот и инвестирање во недвижности, но избегнуваат споделување на интимноста со јавноста.

Дали оваа љубов на пејачката ќе опстане и ќе ја одведе пред олтарот или пред оџата, останува да се види.

Дотогаш, оваа мешовита, православно-муслиманската љубовна романса помеѓу Каќа и Семир, цвета!

Останати вести од Радио Милева