Радио Милева

Сите зборуваат за нејзиното помирување со Мустафа, а Емина јасно порача: Се вратив дома!

Сите зборуваат за нејзиното помирување со Мустафа, а Емина јасно порача: Се вратив дома!

Во медиумите последните неколку недели се зборува за разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандел, иако во јануари Емина потврди дека се разведува, сепак изгледа од тоа нема ништо.

Познатата пејачка Емина Јаховиќ изненади објавувајќи фотографија од домот во Инстанбул со нејзините синови Јаман и Јавуз, додека за односот со Мустафа Сандал се уште не зборува.

„Мама се врати дома. Вистинско богатство“, напиша Емина во описот на фотографијата која ја објави на Инстаграм.

Останати вести од Радио Милева